Trooper, wat is dat nu eigenlijk?

Trooper is een platform waar verenigingen zicht gratis op kunnen registreren om zo een commissie te krijgen wanneer hun leden en sympathisanten iets online bestellen.

Dit kost jullie natuurlijk niets extra, maar kan onze KLJ wel een mooie bonus geven zonder dat wij of jullie er iets extra voor moeten doen, een win-win situatie dus!

Momenteel hebben we al meer dan 800 euro kunnen verdienen doordat jullie via onze link besteld hebben bij je favoriete webshops!

Ga naar onze Trooper pagina en draag zo je steentje bij aan onze vereniging!

KLJ Berlaar krijgt voor elke online bestelling een percentage terugbetaald van het bedrag dat jij hebt betaald en dit zonder dat jij er iets extra voor hoeft te doen!

Klik op de link en begin meteen met winkelen!

NIEUW: Botje

Met Botje vergeet je ons nooit meer te steunen telkens je online shopt

KEN JE HET?

Je hebt net iets online gekocht en denkt dan doemme, dedju, miljaar, ik ben compleet vergeten langs de Trooperpagina van KLJ Berlaar te passeren. Niet uit slechte wil ofzo hé, gewoonweg vergeten. Voor jou maakt dat niet meteen iets uit, jij krijgt je pakketje snel geleverd, maar wij krijgen geen commissie, omdat je niet via Trooper bent gegaan. Volgende keer dan? En het dan weer vergeten? Da’s kak. Wel: hier is dé oplossing: Botje!

WAT IS DAT BOTJE?

Botje is een extensie die je makkelijk en gratis op je computer kan downloaden in je Google Chrome browser. De installatie wijst zichzelf uit. Eens geïnstalleerd komt ons Botje piepen wanneer je op een Trooperwebshop zit en herinnert hij je eraan te troopen.

HOE MARCHEERT DAT BOTJE?

  • Installeer Botje via www.trooper.be/botje gratis op je computer in je Google Chrome browser. ‘t Is echt niet moeilijk, het wijst zichzelf uit.

  • Selecteer “KLJ Berlaar”, zo weten Trooper en de webshops dat je ons wil steunen.

  • Zit je op de website van een Troopershop? Dan komt Botje vragen of je wil troopen. Gewoon effe klikken en ‘t is in de sachoche!

  • Jij vergeet niet te troopen en de commissies rollen binnen voor ons. Jij krijgt nog steeds een bevestigingsmail waarin je ontdekt hoeveel commissie er dankzij jouw aankoop naar KLJ Berlaar gegaan is.

LET OP!

Bij Coolblue, Bol.com, Take-Away, De Bijenkorf & About you verschijn ik niet. Toch van plan om bij hen te shoppen? Surf dan snel naar trooper.be/kljberlaar

Scorebord